WEBINAR 5 Pasi Sa Recrutezi Online Fara Sa Prospectezi LP – Training TraiesteFaraLimite.com

[WEBINAR GRATUIT]

5 Pași Simpli Să Recrutezi/Vinzi Online Fără Să Prospectezi

>>Locuri Limitate <<

Locuri Limitate!

Locurile se termină REPEDE, mai bine rezervă-ți un loc ACUM…

Perioadă Determinată!

Nu știm pentru cât timp vom susține acest training…

Ce vei învăța în timpul acestui Webinar GRATUIT:

  • Cum să îți transformi afacerea, de la un proces incert, de abordare a pieței calde și hărțuire a străinilor în locuri publice sau online, la a construi o listă mare de oameni, care cu adevărat sunt interesați de ceea ce ai de oferit.
  • Te-ai săturat să îți consumi timpul cu prospecții nepotriviți? Descoperă cum să îi selectezi pe pilot automat, astfel incât să nu îți mai pierzi 1 minut cu persoane, care nu sunt interesate de ceea ce ai de oferit.
  • Cum să faci să fii plătit/ă chiar și atunci când oamenii nu se alătură afacerii tale.
  • Cum să eviți greșeala numărul 1 pe care o fac majoritatea celor care încearcă să își construiască afacerea cu ajutorul Social Media
  • Descoperă cum să construiești relații de încredere cu prospecții tăi online, astfel încât să aleagă să se alăture afacerii tale și nu competiției.
  • Și mult, mult mai mult de atât...

Gazdă Webinar

Ioana Bălănescu, este antreprenor de mai bine de 7 ani…și s-a specializat în a ajuta alți antreprenori, în special Network Marketeri, să își construiască afacerile cu succes folosind Strategii Online Dovedite La Nivel Internațional. După 4 ani, în care s-a chinuit să construiască o afacere de succes, în sfârșit a descifrat codul, iar acum împărtășește aceste strategii cu tine..

REZERVĂ-MI UN LOC ACUM!

>>Locuri Limitate <<

Pornește discuția
1
Ai o întrebare?
Salutare, cu ce te putem ajuta?